Peste 60 de copii şi şapte adulţi au fost evacuaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, din Centrul de plasament numărul 2 din Buzău, după ce angajaţii au simţit miros de gaz. Aceştia au fost cazaţi în sediul Jandarmeriei, iar miercuri dimineaţă au revenit în centrul social după ce reprezentanţii Distrigaz au stabilit că nu sunt scurgeri de gaz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angajaţii Centrului de plasament numărul 2 din Buzău au alertat atât pompierii, cât şi reprezentanţii Distrigaz, aceştia venind la faţa locului pentru a încerca să depisteze dacă sunt scurgeri de gaz.

Cei 67 de copii şi şapte îngrijitori ai centrului au fost evacuaţi şi transportaţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, unde şi-au petrecut noaptea de marţi spre miercuri.

”Angajaţii centrului au simţit miros de gaze, au anunţat conducerea şi organele abilitate, au urmat procedurile de evacuare a copiilor până la rezolvarea situaţiei şi au fost preluaţi de reprezentanţii Jandarmeriei. Condiţiile în care copii au înnoptat au fost foarte bune şi copii au trecut cu bine peste această situaţie”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al DGASPC Buzău, Roxana Kovacs.

Reprezentanţii Distrigaz au făcut măsurători pe tot parcursul nopţii însă nu au fost identificate scurgeri de gaze sau alte probleme la instalaţia de alimentare.

Începând cu ora 7.00 dimineaţa, copiii şi îngrijitorii au revenit în Centrul de plasament, conducerea DGASPC hotărând ca miercuri copii să nu meargă la şcoală pentru a se putea odihni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.