Bărbatul care a căzut de pe unul dintre stâlpii telescaunului din Valea Dorului din Masivul Bucegi şi a intrat în stop cardio-respirator a murit înainte de a fi preluat de elicopterul SMURD, medicii încercând să îl resusciteze mai multe minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că decesul bărbatului a fost declarat după ce medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl resusciteze.

Bărbatul, angajat al SC Teleferic SA, avea 56 de ani.

Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Prahova fac verificări privind modul în care s-a produs accidentul în urma căruia bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Bărbatul a căzut de la înălţime de pe unul dintre stâlpii telescaunului din Valea Dorului, proprietate a aceleiaşi societăţii.

Imediat la faţa locului a ajuns un echipaj de la Salvamont.

Ulterior, în zonă a venit şi un echipaj SMURD care a început manevrele de resuscitare a bărbatului.

La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD care urma să-l preia pe bărbat şi să-l transporte la un spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.