Un bărbat de 43 de ani din localitatea Lovrin, judeţul Timiş, a fost ridicat de procurorii DIICOT, miercuri dimineaţă, după ce, timp de aproape un an, şi-a abuzat sexual fiica în vârstă de 13 ani, care a ajuns să îi scrie acestuia scrisori de dragoste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul de 43 de ani, tată a cinci copii, a fost ridicat pentru a fi dus la audieri de către procurorii DIICOT, fiind cercetat pentru pornografie infantilă.

Sursele citate spun că bărbatul întreţinea relaţii sexuale cu fiica sa în vârstă de 13 ani, iar totul era înregistrat cu un telefon mobil şi stocat în propriul calculator. Fata a ajuns să îi scrie tatălui ei scrisori de dragoste, iar totul a durat aproape un an, până când una dintre surori şi-a dat seama ce se întâmplă în casa familiei. Sora i-a povestit bunicii şi colegilor de la şcoală, iar bunica ar fi fost cea care i-a anuţat pe procurorii DIICOT.

Bărbatul a fost ridicat, miercuri dimineaţă, de către procurori, pentru a fi audiat, anchetatorii ridicând şi computerul, al cărui conţinut urmează să fie verificat.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.