Patru persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 67 de ani, au ajuns la spital, joi, după ce cele două maşini în care se aflau s-au ciocnit într-o curbă, în apropierea localităţii Buhoci, din judeţul Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul s-a petrecut pe un drum comunal din Buhoci, după ce şoferul unei maşini, un tânăr de 25 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă din cauza vitezei cu care circula. 

Maşina condusă de tânăr a ajuns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de un localnic în vârstă de 36 de ani.

”În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, a fost rănit bărbatul de 36 de ani şi doi pasageri din maşina condusă de acesta, respectiv un bărbat de 27 de ani şi unul de 26 de ani. De asemenea, vătămări corporale a suferit şi o femeie de 67 de ani, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Gabriela Ciobanu.

Cele patru victime au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului de 25 de ani, pentru vătămare corporală din culpă.    

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.