Bărbatul care şi-a incendiat soţia într-o patiserie din oraşul Buhuşi, judeţul Bacău, în prezenţa celor doi copii ai săi, fugind după faptă, s-a predat la un post de poliţie din Neamţ. El urmează să fie prezentat Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, bărbatul s-a predat, vineri după-amiază, la un post de poliţie din judeţul Neamţ, el fiind dat în urmărire naţională.

Joi, Tribunalul Bacău a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele său, pentru tentativă de omor.

”În cursul zilei de astăzi (vineri n.r.), bărbatul s-a prezentat la un post de poliţie din judeţul Neamţ, probabil mustrat de conştiinţă. Urmează ca acesta să fie prezentat în instanţă pentru a fi pus în aplicare mandatul de arestare preventivă”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

Bărbatul de 36 de ani era căutat de poliţişti de miercuri, când şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc într-o patiserie din oraşul Buhuşi, judeţul Bacău, în prezenţa celor doi copii ai săi, de trei şi zece ani. 

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, tânăra de 30 de ani se afla la cumpărături împreună cu copiii când a fost incendiată de soţ. Supărat că fusese părăsit recent de către femeie, bărbatul a intrat în patiserie şi, după ce a lovit-o de două ori cu pumnii peste cap, a stropit-o cu benzină dintr-o sticlă pe care o avea în buzunar şi i-a dat foc. După faptă, bărbatul a luat copilul cel mic şi a fugit.

Cuprinsă de flăcări, femeia a ieşit afară, şi-a dat haina jos şi a reuşit să stingă focul. Victima a fugit apoi la spital, unde după ce i-au acordat îngrijiri medicale, doctorii au decis să o transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ, cu arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei, capului şi gâtului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.