O şcoală din judeţul Arad a fost evacuată, marţi, înainte de ora prânzului, în timp ce aproximativ 200 de elevi se aflau la cursuri, în urma unui incendiu izbucnit la acoperiş. Pompierii intervin, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un incendiu a izbucnit, marţi, la Şcoala Gimnazială ”Sabin Manuilă” din localitatea arădeană Sâmbăteni, iar elevii, profesorii şi ceilalţi angajaţi au fost evacuaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, incendiul a fost semnalat la 112, iar mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi intervin pentru limtarea extinderii flăcărilor şi lichidarea incendiului.

Focul a cuprins o parte din acoperişul clădirii, în jurul hornului.

Primarul comunei Păuliş, de care aparţine satul, Ioan Turcin, a declarat pentru News.ro că acoperişul a luat foc de la coşul de fum al centralei termine pe lemne.

Conform sursei citate, şcoala are în jur de 200 de elevi din ciclurile primar şi gimnazial şi nimeni nu a fost rănit, cu toţii fiind evacuaţi fără incidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.