Procurorii Parchetului Militar Cluj fac o anchetă după ce un ofiţer de la Unitatea de Vânători de Munte din Predeal s-a sinucis cu arma din dotare, în timp ce se afla la locul de fumat amenajat în incinta unităţii. Bărbatul trecuse toate testările psihologice şi nu avusese probleme în trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-procurorul Parchetului Militar Cluj, Viorel Siserman, a declarat că incidentul a avut loc în urmă cu două zile, când ofiţerul, în vârstă de 41 de ani, a mers la locul de fumat amenajat în incinta Unităţii de Vânători de Munte din Predeal, şi-a pus arma din dotare la bărbie şi a tras.

Siserman a precizat că nu a fost găsit niciun bilet de adio şi că ofiţerul nu a avut probleme în trecut.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii militari au găsit în biroul ofiţerului mai multe tipuri de medicamente, printre care şi somnifere.

Bărbatul, care lucra de 20 de ani în Armată, era căsătorit şi trecuse toate testările psihologice, inclusiv pe cea susţinută anul acesta.

Parchetul Militar Cluj a dechis o anchetă în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.