Un nou plan a fost conceput pentru a îl ”distruge” pe Donald Trump: vrăjitoarele de pe întreaga planetă vor face vineri, 24 februarie, la miezul nopţii, o vrajă împotriva preşedintelui american ”şi a tuturor acelora care îl ajută”, informează metro.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vrăjitoarele vor executa un ritual la miezul nopţii, la fiecare Semilună în scădere, până când Donald Trump va fi îndepărtat din funcţia de preşedinte.

Desigur, miezul nopţii se produce în momente diferite de-a lungul şi de-a latul planetei, însă anunţul publicat vineri vizează miezul nopţii de pe coasta de Est americană. 

Vrăjitoarele vor ca incantaţiile lor ”să lovească” Trump Tower din New York, Casa Albă din Washington şi conacul Mar-a-Lago din Florida, unde Donald Trump îşi petrece weekendurile şi concediile.

Simpla executare a vrăjii va avea ca rezultat o înălţare a spiritului, o uşurare a tensiunilor şi o alungare a spiritului de turmă trumpist, potrivit autorilor acestui proiect insolit.

Oricine poate să ia parte la această vrajă, spun iniţiatoarele proiectului, deoarece voluntarii nu trebuie să se afle neapărat într-un sabat al vrăjitoarelor, ci pot să participe conectându-se pe Facebook, Twitter şi alte reţele de socializare.

Evenimentul are şi o pagină de Facebook care se intitulează ”Mass Spell to Bind Donald Trump Feb. 24th”.

Vrăjitoarele au explicat pe aceeaşi pagină de Facebook şi felul în care vraja poate fi executată, precizând ingredientele (obligatorii şi optionale), modul de preparare, ritualul (mişcări, acţiuni şi incantaţii) şi finalul vrăjii. 

Sunt prezentate şi variante ale ritualului propus pe aceeaşi pagină de Facebook.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.