”Pokemon: Detective Pikachu”, un film live-action inspirat din universul francizei ”Pokemon”, va fi turnat în 2017 de compania de producţie cinematografică Legendary Entertainment, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest lungmetraj va relata aventurile Detectivului Pikachu, un nou personaj introdus în universul francizei ”Pokemon” prin intermediul unui joc video ce a fost lansat la începutul acestui an în Japonia. 

Informaţia despre acest film live-action a fost confirmată de Legendary Entertainment, în contextul succesului internaţional de care se bucură de câteva săptămâni jocul pentru dispozitive mobile ”Pokemon Go”.

Popularitatea uriaşă a acestui joc a determinat o creştere cu 25% a valorii acţiunilor companiei Nintendo, coproprietar al brandului.

”Pokemon” a fost lansat iniţial sub forma unui joc video în 1996, iar succesul acestuia a condus la apariţia unui serial TV, unei francize cinematografice şi a unei serii întregi de produse derivate, inclusiv a unor cartonaşe de joc, extrem de populare în rândul şcolarilor.

Nu este pentru prima dată când Legendary Entertainment produce un film pe baza unui joc video. Compania americană a lansat de curând lungmetrajul ”Warcraft”, care se inspiră din universul jocului video ”World of Warcraft”. 

Aceeaşi companie a produs şi alte filme de succes, precum ”Jurassic World”, ”The Dark Knight Rises” şi ”Godzilla”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.