Replica în mărime naturală a buchetului de mireasă al lui Meghan Markle la nunta cu prinţul Harry al Marii Britanii va putea fi admirată la expoziţia Royal Wedding Design, care se va desfăşura pe 12 august, între orele 17.00 şi 20.00, la hotelul Athénée Palace Hilton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Expoziţia Royal Wedding Design va prezenta aproximativ 15.000 de flori, în aranjamente florale care vor fi realizate, duminică, de către unii dintre cei mai buni florişti din ţară. Valoarea comercială totală a aranjamentelor este de peste 58.000 de euro. La o nuntă de 100 de persoane bugetul este de 1.300-1.500 de euro.

Evenimentul Royal Wedding Design va propune aranjamente florale inspirate din nunta regală din data de 19 mai, dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry, dar şi din alte nunţi organizate la casele regale din Europa, cum ar fi căsătoria prinţului moştenitor William cu Kate Middleton sau căsătoria dintre Felipe de Bourbon al Spaniei şi Letizia Ortiz Rocasolano.

În acest sens, 3.000 dintre cele 15.000 de flori folosite la eveniment vor fi din soiurile "Garden Rose" şi "David Austin", trandafiri nobili, folosiţi la nunta regală dintre Meghan şi Harry. 

Spre deosebire de trandafirii obişnuiţi, care rezistă până la 14 zile, "Garden Roses" au o durată de viaţă de doar 5-6 zile. Florile "Garden Roses" vor fi livrate special pentru eveniment de la fermele aflate în Kenya şi în Olanda, de către compania olandeză Parfum Flower Company, unul dintre cei mai importanţi distribuitori de flori de lux.

Aranjamentele florale expuse vor fi realizate de către unii dintre cei mai buni florişti din ţară, în cadrul cursului Masterclass susţinut de Alina Neacşa, master trainer Flori cu Fitze Academy, pe 11 şi 12 august. În cadrul evenimentului, replica 1:1 a buchetului de mireasă purtat de Meghan Markle la nunta ei va fi premiul special la tombola organizată pentru toţi participanţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.