Robert de Niro s-a declarat dezamăgit de victoria lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, a glumit că ar putea fi nevoit să se mute în Italia şi a spus că trebuie să îi respecte funcţia republicanului, din cauza căreia nu îl mai poate lovi cu ”un pumn în faţă”, aşa cum a anunţat că şi-ar dori să facă în timpul campaniei electorale, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De Niro a apărut în emisiunea ”Jimmy Kimmel Live!” difuzată de ABC, miercuri seară, pentru a vorbi despre victoria lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale care au avut loc marţi. 

Actorul a spus că i-ar plăcea să îl lovească cu un pumn în faţă pe Donald Trump într-o înregistrare video produsă de Anonymous Content, care realizează o serie de interviuri scurte cu diverse personalităţi americane, intitulată #VoteYourFuture, prin care cetăţenii din Statele Unite au fost îndemnaţi să meargă să voteze la alegerile prezidenţiale.

În acea înregistrare, Robert De Niro spunea că Donald Trump este ”strident de prost”, ”un derbedeu”, ”o ruşine pentru ţară”, ”un dezastru al naţiunii” şi ”un artist de rahat”.

Înregistrarea a generat o dispută cu actorul Jon Voight, susţinător al republicanului, despre care De Niro a spus că ”delirează”. 

”Nu pot să îl mai lovesc acum, pentru că este preşedinte. Trebuie să respect acea funcţie… Rămâne să văd ce va face şi cum va acţiona în privinţa anumitor lucruri. După cum vedem acum în multe oraşe, sunt multe persoane foarte supărate care protestează”, a spus Robert De Niro.

Actorul a glumit că ar putea fi nevoit să profite de cetăţenia lui italiană. ”Probabil va trebui să mă mut acolo”, a spus el.

Robert De Niro, născut pe 17 august 1943, în New York, este actor, regizor şi producător. A jucat în peste o sută de filme, făcându-se remarcat în 1973, în pelicula ”Mean Streets”, regizată de Martin Scorsese. Starul american a fost nominalizat de şapte ori la premiile Oscar şi a câştigat de două ori acest trofeu, cu rolurile interpretate în filmele ”Naşul II”, de Francis Ford Coppola, în 1975, şi ”Taurul furios/ Raging Bull”, de Martin Scorsese, în 1981. Robert De Niro a făcut parte din distribuţia a două filme recompensate cu trofeul Palme d’Or de la Cannes - ”Taxi Driver”, de Martin Scorsese, în 1976, şi ”Mission”, de Roland Joffé, în 1986 -, şi este fondatorul Festivalului de Film Tribeca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.