Vedete de prim rang de la Hollywood, precum Julianne Moore, Bryan Cranston şi Kerry Washington, au semnat o petiţie prin care îi îndeamnă pe compatrioţii lor să îl împiedice pe controversatul candidat republican Donald Trump să devină următorul preşedinte al Statelor Unite, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei actori se numără prin cele peste 100 de celebrităţi care au semnat o petiţie ce sprijină campania ”United Against Hate” (”Uniţi împotriva urii”), pe site-ul MoveOn.org, lansată cu scopul de a-i îndemna pe americani să nu voteze pentru Donald Trump la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. 

”Suntem o coaliţie de artişti care, astăzi, îşi unesc forţele cu milioane de americani în angajamentul nostru de a-l învinge pe prezumtivul candidat republican la preşedinţie Donald Trump. Considerăm că este responsabilitatea noastră de a folosi această platformă pentru a atrage atenţia asupra pericolelor unui mandat prezidenţial al lui Trump şi asupra ameninţărilor reale, prezente, ale candidaturii sale”, afirmă iniţiatorii petiţiei într-un comunicat publicat pe site-ul campaniei.

”De aceea trebuie să ne unim, înainte de a nu fi prea târziu - de dragul compatrioţilor noştri americani şi de dragul democraţiei noastre - şi de aceea este atât de vital pentru aceia dintre noi care au privilegiul de a fi cunoscuţi să vorbească tare şi cu forţă, în profesiile noastre, pe internet şi în comunităţile noastre, folosind toate resursele care ne sunt disponibile”, au adăugat ei.

”Cerem tuturor americanilor să ni se alăture - să fim împreună de partea bună a istoriei, să ne folosim de puterea vocilor noastre şi de puterea voturilor noastre pentru a-l învinge pe Donald Trump şi ideologia urii pe care el o reprezintă”, se afirmă în încheierea aceluiaşi mesaj.

Printre semnatarii petiţiei se află şi alte nume sonore de la Hollywood, precum Mark Ruffalo, Neil Patrick Harris, Lena Dunham, Jane Fonda, Olivia Wilde, Meg Ryan, şi Chloe Grace Moretz.

Marţi seară, la Wells Fargo Center din Philadelphia, fostul Secretar de Stat american Hillary Clinton a fost desemnată în mod oficial candidat din partea Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale. Pentru a-şi exprima sprijinul în favoarea ei, pe scenă au urcat alte vedete americane, precum Meryl Streep, Elizabeth Banks, Lena Dunham, America Ferrera, Tony Goldwyn şi Debra Messing.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.