Organizatorii concertului pe care Lara Fabian trebuia să îl susţină luni seară la Bucureşti, International Creative Talent Agency, au anunţat că o vor da în judecată pe cântăreaţă, pentru că a anulat „unilateral, pentru a doua oară consecutiv” show-ul şi pentru acuzaţia „falsă” adusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa de origine belgiană Lara Fabian, care avea programat luni, de la ora 19.30, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, a anunţat pe Facebook, cu două ore înainte de show, că spectacolul „este anulat".

„Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată din cauză că sunt nevoită să vă anunţ că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea, a trupei sau a echipei mele. Dar, aşa cum am împărtăşit cu voi toate sentimentele mele, trebuie să vă spun şi astăzi adevărul, cu toată obiectivitatea. Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internaţional (nu şi pe cele din Franţa), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face", a scris Lara Fabian. „Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici să pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi plătită pentru a putea suporta toate acestea. Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul s-ar rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua", a mai precizat artista.

Marţi, organizatorii au transmis un comunicat în care precizează: „În seara zilei de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susţină un concert la Sala Palatului, Bucureşti, ora 19:30. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul”.

„Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptam acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media”.

Biletele au fost vândute în proporţie foarte mare şi organizatorii spun că au pregătit spectacolul „până la ultimul detaliu”.

„Lara Fabian a aterizat în România pe 2 februarie şi totul a decurs foarte bine”, mai spun organizatorii. Cântăreaţa a ajuns în dimineaţa zilei de luni la Sala Palatului, fapt demonstrat de imaginile trimise de organizatori. „La ora 16:00, a decis să părăsească sala şi să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiţi atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori”.

În comunicat se mai arată: „Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti! Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtăşeşte cu noi această problemă”.

Lara Fabian a anulat de asemenea şi spectacolul pe care ar fi trebuit sa îl susţină în Atena pe 1 februarie.

„În noiembrie 2019, cele două concerte din Bucureşti au fost anulate de artistă, motiv care este încă subiect de neînţelegere între cele două părţi. Problemele de sănătate invocate sunt discutable, iar promoterul, care este şi booking agent-ul ei, a suferit pierderi materiale din cauza anulării unilaterale de către Lara Fabian. Atâta timp cât conversaţia a fost purtată într-o manieră corectă şi calma cu persoanele implicate, nu am simţit nevoia să comunicăm public pe acest subiect”.

În concluzie, spun organizatorii, „vom înainta un proces împotriva artistei şi managementul acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situaţii dureroase. Suntem încrezători ca autoritatea competentă va da un verdict corect”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.