Palatul Buckingham a anunţat vineri că viitoarea căsătorie a prinţesei Beatrice de York şi a lui Edoardo Mapelli Mozzi, cu care s-a logodit în Italia, în septembrie, va avea loc pe 29 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regina Elizabeth a II-a a permis cuplului să organizeze ceremonia la capela regală de la Palatul St. James. Nunta va avea loc pe 29 mai, potrivit anunţului oficial. Va fi urmată de o recepţie privată oferită de regină, în grădinile Palatului Buckingham. 

Înaintea prinţesei Beatrice, mai mulţi membri ai familiei regale s-au căsătorit în aceeaşi capelă - inclusiv regina Victoria şi prinţul Albert de Saxa Coburg şi Gotha pe 10 februarie 1840, aminteşte palatul regal. În 1893, ducele de York şi principesa Mary de Teck (adică regele George V şi regina Mary) s-au căsătorit în această capelă. În octombrie 2018, prinţesa Eugenie a ales să se căsătorească la capela St. George de la Castelul Windsor. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.