Fotografia unei pisici care ”sfidează” un poliţist în timpul loviturii de stat eşuate din Turcia, plimbându-se pe un zid şi ignorând mitraliera acestuia, pregătindu-se să păşească peste acea armă, a devenit virală şi a generat numeroase comentarii amuzante pe Twitter, informează rt.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O pisică din Istanbul, foarte curioasă şi care părea să nu fie deloc deranjată de violenţele comise în timpul tentativei eşuate de lovitură de stat din Turcia, a ieşit la plimbare prin oraş, în seara de vineri. 

Păşind cu atenţie pe un zid din ciment, pe care un poliţist turc îşi sprijinea mitraliera, ea priveşte în direcţia acestuia şi se pregăteşte să păşească peste arma automată a tânărului.

Momentul insolit a fost surpris de Kemal Aslan, fotograf al agenţiei de presă Reuters, iar fotografia a devenit virală, generând numeroase comentarii amuzante pe Twitter. 

Mulţi dintre ei au apreciat imaginea şi pisica ”insolentă”. 

”Această pisică nu pare deloc tulburată de tentativa de lovitură de stat din Turcia”, a scris internautul Jim Roberts. 

”Pisica asta pare să spună: «Pace, omule! Fă dragoste, nu război!»”, a comentat Camille, o altă utilizatoare a aceleiaşi reţele de socializare.

Alţi utilizatori de Twitter nu au putut să se hotărască în privinţa taberei pe care o ”susţinea” pisica din imagine, comentariile lor alternând între facţiunea militară pro-lovitură de stat şi poliţia pro-guvernamentală.

”Pisica asta conduce lovitura de stat!”, a scris utilizatorul Benjamin, vizibil amuzat de atitudinea pisicii din fotografie.

”O pisică localnică e de partea poliţiei împotriva autorilor tentativei de lovitură de stat din Turcia!”, consideră utilizatorul Mr Red Ghost. 

”Dă-o naibii de lovitură de stat, unde e mâncarea?”, scrie, la fel de amuzat, utilizatorul Bliep Miester, interpretând într-o manieră personală atitudinea sfidătoare a felinei.

În schimb, utilizatorul Bear Braumoeller consideră că pisica din imagine era imparţială: ”Pisica, desigur, a rămas neutră”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.