Donald Trump a participat, sâmbătă seara, la un bal mascat cu tema "Răufăcători şi Eroi", găzduit de familia miliardarului Robert Mercer în Long Island. Întrebat în ce personaj s-a costumat, preşedintele ales al Statelor Unite a răspuns: "În mine", potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump a ajuns la petrecerea din New York îmbrăcat într-un costum şi cu o cravată alb-negru. Personalul de securitate a fost costumat în membrii bandei de motociclişti Hell's Angels.

Ridicând degetul mare, Donald Trump le-a dat "like" reporterilor care nu au avut voie înăuntru şi a pozat câteva secunde, dar nu a răspuns la întrebări. El a "dezvăluit" însă în ce personaj s-a costumat: "În mine". Trump a mulţumit scurt la petrecere familiei Mercer, potrivit unui membru al echipei sale, şi a rămas în reşedinţă două ore. 

Aceasta a fost singura ieşire a lui Trump din reşedinţa sa de la Manhattan. Duminică, el a scris pe Twitter că ultima ediţie "Saturday Nigt Live" a fost de "neprivit". 

"Total părtinitoare, neamuzantă şi mai rău decât imitarea lui Baldwin nu poate fi nimic. Trist", a scris Trump despre apariţiile lui Alec Baldwin, care l-a interpretat în celebra emisiune. 

Niciun alt membru al familiei Trump nu a participat la petrecerea din Long Island, dar managerul său de campanie, Kellyanne Conway, a fost acolo, costumată în Super Woman. Consilierul său la Casa Albă, Steve Bannon, nu s-a costumat. Muzica cântată de Adele, Lady Gaga, Shakira, Sia şi Céline Dion s-a auzit din reşedinţa miliardarului decorată de Crăciun. 

Parola de intrare la petrecere a fost "HeroesWin!". 

Miliardarul Robert Mercer este co-preşedinte executiv al Renaissance Technologies. Fiica sa, Rebekah Mercer, face parte din echipa lui Trump, într-o perioadă în care preşedintele ales îşi formează Cabinetul. 

Iniţial Mercer l-a susţinut pe Ted Cruz în cursa internă a Partidului Republican pentru desemnarea unui candidat la Casa Albă. Din noiembrie, ea i s-a alătura lui Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.