Actorul Daniel Craig, în vârstă de 54 de ani, îşi etalează talentul de dansator în cea mai recentă reclamă la vodka Belvedere, regizată de Taika Waititi, câştigător al premiului Oscar, scrie revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul care l-a interpretat pe agentul 007 James Bond în cinci producţii, apare pe emblematicul Pont Neuf din Paris, în timp ce trece de mulţimile de admiratori şi intră în luxosul hotel Cheval Blanc, unde dansează energic în interior şi pe acoperiş. 

După ce intră în apartamentul lui, Craig bea din băutură şi continuă să danseze înainte ca Waititi, jucând şi rolul unui regizor în reclamă, să strige "Cut!". 

"Hai să reluăm, doar să fii tu însuţi”, îi spune Waititi. Craig zâmbeşte la cameră, înainte de a mai bea o înghiţitură de Belvedere Vodka şi reclama se încheie. 

Mişcările actorului sunt datorate coregrafului JaQuel Knight, iar coloana sonoră este oferită de partenera din viaţa reală a lui Waititi, Rita Ora, şi de rapperul Giggs.

Pe parcursul reclamei de două minute, Craig apare în mai multe ţinute. Una dintre ele este un costum alb elegant, asemănător celor purtate în filmele James Bond.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.