„Anatomy of a fall” de Justine Triet a fost onorat, vineri, cu premiul pentru cea mai bună interpretare canină la cea de-a 76-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, au anunţat organizatorii acestei competiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Snoop joacă un rol esenţial în intrigă şi a impresionat juriul în timpul unei scene dramatice în care a simulat boala în mod foarte convingător. Snoop are totul pentru o mare vedetă”, subliniază ei într-un comunicat de presă. Snoop este un border collie.

Acest lungmetraj al regizoarei franceze, care este una dintre favoritele presei internaţionale pentru Palme d'Or, decernat sâmbătă seară, revine asupra procesului unei autoare germane (Sandra Hüller) acuzată de uciderea soţului ei în cabana lor din Alpii francezi.

În plus, un Grand Prix d'honneur a fost acordat regizorului britanic Ken Loach, prezent în competiţie cu „The Old Oak” anul acesta.

„Câinii au jucat întotdeauna un rol foarte important în filmele sale. În 'The Old Oak', Ken face un pas mai departe şi o distribuie pe Marra într-un rol principal", potrivit comunicatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.