”Ambiancé”, de Anders Weberg, cel mai lung film realizat vreodată, va avea un trailer de peste 7 ore, care urmează să fie lansat în 2018, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul suedez Anders Weberg realizează filmul ”Ambiancé”, care va avea o durată de 30 de zile şi urmează să fie lansat în 2020. Între timp, el va lansa în 2018 trailer-ul acestuia, care are o lungime de 7 ore şi 20 de minute, ce urmează unui teaser de 72 de minute, apărut în 2014. 

Pelicula a fost filmată în Hovs Hallar, în sudul Suediei, acelaşi loc în care Ingmar Bergman a filmat secvenţe din ”A şaptea pecete/ The Seventh Seal” (1957).

Filmul, încadrat genului documentar, este descris de Anders Weberg ca fiind o împletire a spaţiului şi timpului într-o ”călătorie iluzorie”. 

”Ambiancé” va fi proiectat o singură dată, în 2020, în cinematografe din întreaga lume, după care va fi distrus.

Născut pe 14 august 1968, Anders Weberg este un artist vizual al cărui subiect de interes este identitatea. Specializat în tehnologie digitală, scopul lui Anders Weberg este de a combina genurile artistice şi de exprimare, în explorarea potenţialului audiovizual.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.