Kristen Stewart, cunoscută publicului pentru rolul din trilogia "Amurg", a declarat la Festivalul de film independent de la Sundance că Donald Trump a fost obsedat de ea în 2012, amintind că atunci preşedintele scria pe Twitter mesaje prin care îl îndemna pe Robert Pattison, partenerul actriţei, că ar trebui să o părăsească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ziua învestirii celui de-al 45-lea preşedinte ale Statelor Unite Donald Trump, actriţa din "Personal Shopper" (2016), Kristen Stewart, a făcut câteva declaraţii despre interesul pe care omul politic l-a avut în 2012 legat de relaţia ei cu actorul Robert Pattison. 

Donald Trump "era complet obsedat de mine" (...), ceea e pe deplin nesănătos", a spus Kristen Stewart vineri amintind de o serie de mesaje scrise pe Twitter în 2012 de cel care a devenit preşedintele Statelor Unite. 

Actriţa de 26 de ani a făcut aceste declaraţii la festivalul de film independent de la Sundance, comentând pentru Variety mesajele scrise de Donald Trump. 

Între octombrie şi noiembrie 2012, omul de afaceri, de acum devenit preşedinte al SUA, a publicat cinci mesaje despre tânărul cuplu de atunci de la Hollywood, în care îi reproşa lui Kristen Stewart că a fost infidelă. 

"Robert Pattison nu ar trebui să reia legătura cu Kristen Stewart", a scris el pe 17 octombrie. "Ea l-a înşelat ca un câine şi o va mai face, numai priviţi. Robert poate mai bine de atât". 

Pe 22 octombrie, în alte două mesaje, Donald Trump îl implora pe actor: "Toată lumea e de acord cu mine că Robert Pattison trebuie să o părăsească pe Kristen Stewart. În câţiva ani o să-mi mulţumeşti. Fii deştept!". 

Cuplul a rămas împreună până în mai 2013, o lună după ultimul mesaj al lui Donald Trump adresat lui Kristen, în care îi ura la mulţi ani. "La vremea aceea era, să spunem, un star de reality show. Nu ştiam cine era. Nu părea ceva cu adevărat important", a declarat actriţa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.