Actorul canadian Ryan Gosling, nominalizat la categoria ”cel mai bun actor în rol principal” la premiile BAFTA 2017, pentru interpretarea din musicalul ”La La Land”, a lipsit de la gala care a avut loc duminică, la Royal Albert Hall din Londra, din cauza unei probleme de familie, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ryan Gosling, care are două fiice - Esmeralda, în vârstă de doi ani, şi Amanda, în vârstă de nouă luni - cu actriţa Eva Mendes, era aşteptat la eveniment, la care lungmetrajul ”La La Land”, regizat de Damien Chazelle, a primit cinci trofee. Însă actorul s-a întors în Statele Unite ale Americii, pentru a se ocupa de o problemă de familie.

”Ryan a fost nevoit să se ocupe de o problemă de familie. Regretă că nu se află aici în această seară. Transmite recunoştinţa pentru tot”, a declarat un purtător de cuvânt al BAFTA.

”La La Land” a fost premiat la categoriile cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună actriţă în rol principal - Emma Stone, cea mai bună imagine şi cea mai bună muzică originală.

”Într-o perioadă care este atât de divizantă, cred că este un lucru special că am reuşit să fim împreună în această seară, mulţumită BAFTA, să sărbătorim creativitatea şi cum poate ea să treacă dincolo de graniţe şi cum poate ajuta oamenii să se simtă mai puţin singuri”, a spus Emma Stone pe scenă, citează BBC.

Ryan Gosling este un actor, muzician, regizor, scenarist şi producător canadian. Copil-vedetă în programul ”Mickey Mouse Club” difuzat de Disney Channel, şi-a construit o carieră de succes în televiziune şi, apoi, în cinematografie. S-a remarcat în câteva filme independente, precum ”The Believer”, ”Minţi diabolice/ Murder by Numbers” şi ”Statele Unite ale lui Leland/ The United States of Leland”, înainte de a deveni celebru cu rolul din drama ”Jurnalul/ The Notebook”. Apoi, a impresionat în filme precum ”Singurătate în doi/ Half Nelson”, ”Lars and the Real Girl”, ”Blue Valentine”, ”Ziua trădătorilor/ The Ides of March” şi ”Cursa/ Drive”.

Starul canadian a primit o nominalizare la Oscar la categoria ”cel mai bun actor în rol principal”, pentru apariţia sa în ”Singurătate în doi/ Half Nelson”, în 2007, şi este nominalizat la premiile Academiei de film americane pentru apariţia sa în ”La La Land”, pentru care a fost recompensat cu un Glob de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.