Ryanair, a patra companie aeriană care acţionează în România din punctul de vedere al cotei de piaţă, a anunţat vineri că scoate la vânzare 20.000 de bilete de avion la un preţ de 5 euro, pentru călătorii efectuate în perioada 6 februarie şi 31 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul este valabil doar pentru ziua de 3 februarie, până la miezul nopţii, pentru rezervări online. 

Primele trei companii aeriene low-cost de pe piaţa românească sunt Wizz Air, Blue Air şi Ryanair.

Compania ungară low-cost Wizz Air, liderul pieţei transportului aerian de pasageri din România, a transportat peste 5,5 milioane de pasageri la nivel naţional în 2016, o creştere de 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Pe poziţia a patra în topul liniilor aeriene, după Tarom, se află Ryanair, cu 680.000 de pasageri în primul semestru, însă transportatorul low-cost cu sediul în Irlanda a înregistat cel mai mare avans între marii jucători de pe piaţa românească, de 127% faţă de prima jumătate a anului trecut. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.