Microsoft lansează o aplicaţie pentru Android dedicată celor care vor să arate mai bine în selfie-urile pe care şi le fac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Microsoft Selfie este numele aplicaţiei pe care utilizatorii smartphone-urilor cu Android o au acum la dispoziţie. Acesta poate fi folosită pentru îmbunătăţirea calităţii selfie-urilor realizate cu camera foto frontală.

Spre deosebire de aplicaţiile obişnuite de prelucrare a fotografiilor, Microsoft susţine că aplicaţia sa este optimizată special pentru această categorie de imagini şi că poate îmbunătăţi automat selfie-urile, cu o singură apăsare de buton.

În acest scop, aplicaţia ar folosi o serie întreagă de informaţii şi algoritmi pe baza cărora ar realiza prelucrarea automată a imaginilor. Genul, nuanţa pielii, vârsta şi condiţiile de luminozitate din momentul realizării fotografiei sunt câţiva dintre parametrii în funcţie de care se stabileşte în ce fel va fi modificat selfie-ul.

În prezentarea aplicaţiei, Microsoft susţine că algoritmii folosiţi vor crea imagini mai naturale. Trecând peste faptul că folosirea în aceeaşi frază a cuvintelor ”algoritm” şi ”natural” este puţin bizară, rezultatele obţinute sunt nesperat de bune.

De altfel, notele acordate de utilizatorii de iPhone, unde Microsoft Selfie este disponibilă încă din luna decembrie a anului trecut, susţin acest lucru. Aplicaţia este gratuită atât pe iOS, cât şi pe Android.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.