Sony anunţă o nouă serie de carduri de memorie în format SD, carduri pe care compania japoneză le evaluează ca fiind cele mai rapide din lume la ora actuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sony anunţă seria SF-G de carduri SD de memorie, disponibile în capacităţi de 32 GB, 64 GB şi 128 GB. Principalul atu al acestora, conform producătorului, este viteza foarte bună atât pentru citire, cât şi pentru scriere.

Viteza de scriere este foarte importantă pentru conţinutul multimedia de rezoluţie mare, precum fotografiile realizate cu aparate foto DSLR sau mirrorless, dar şi pentru capturile video în format 4K.

Noile carduri SF-G, compatibile cu standardul UHS-II, sunt prezentate de Sony ca fiind capabile de a citi datele cu 300 MB/s şi de a scrie cu până la 299 MB/s.

“Cu seria SF-G, demonstrăm încă o dată angajamentul asumat de a oferi o gamă completă de dispozitive media de performanţă superioară pentru fotografii profesionişti şi amatori, maximizând performanţele aparatelor de fotografiat ale acestora”, a declarat Romain Rousseau, European Product Marketing Manager.

Pe lângă vitezele mari de procesare a informaţiilor, noile carduri Sony mai prezintă câteva caracteristici interesante. Acestea sunt rezistente la apă şi protejate anti-static. De asemenea, producătorul pune gratuit la dispoziţia utilizatorilor aplicaţia File Rescue, o soluţie de recuperare a conţinutului şters de pe cardul de memorie.

Noile carduri din seria SF-G vor putea fi găsite în magazinele din România începând cu luna martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.