Contractele clienţilor cu E.ON, în cele 20 de judeţe din ţară unde grupul german activează, rămân nemodificate, au anunţat reprezentanţii companiei, după ce, de la 1 ianuarie 2017, distribuitorul de gaze şi electricitate de pe piaţa românească şi-a schimbat denumirea din E.ON Distribuţie România în Delgaz Grid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

E.ON Energie România nu v-a schimba contractele cu clienţii săi în perioada următoare în ceea ce priveşte furnizarea de energie electrică şi gaze naturale. Acordurile încheiate între grupul german E.ON şi abonaţii săi din cele 20 de judeţe din jumătatea de nord a ţării unde activează vor rămâne în vigoare, fără ca schimbarea denumirii distribuitorului de gaze şi electricitate să afecteze în vreun fel actualele contracte.

”E.ON Distribuţie România, care de la începutul acestui an este Delgaz Grid, se ocupă de partea de distribuţie, reprezentând partea de infrastructură care preia energia electrică sau gazele din reţeaua de transport şi le duce la consumator. Partea de furnizare, adică acea componentă comercială ce vizează direct abonaţii, este asigurată de E.ON Energie România. De aceea, din perspectiva contractelor cu clienţii noştri, acestea vor rămâne nemodificate”, a declarat purtătorul de cuvânt al E.ON Energie România, Sorin Munteanu.

E.ON Distribuţie România, distribuitorul de gaze şi electricitate de pe piaţa românească al grupului german E.ON, funcţionează de la 1 ianuarie 2017 sub o nouă denumire, Delgaz Grid, după ce a trecut printr-un proces de rebranding, care a presupus crearea şi promovarea unei noi identităţi vizuale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.