Compania low-cost Blue Air a lansat luni ruta Bucureşti - Tel Aviv, cu preţuri începând de la 34,95 de euro, doar dus, cu trei zboruri pe săptămână, a anunţat operatorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul are taxele incluse şi include un bagaj de mână în limita a 10 kilograme.

Zborurile sunt în zilele de luni, joi şi duminică.

Astfel, Blue Air ajunge la 33 de destinaţii deservite direct din capitala Romaniei, din totalul de 97 de rute oferite în 2017.

Prin această destinaţie, compania se adresează şi oamenilor de afaceri, consideră directorul general al Blue Air, Gheorghe Răcaru.

”Datorită orarului de zbor foarte potrivit, dar şi a formalităţilor simple de călătorie, ruta se adresează atât oamenilor de afaceri, turiştilor de week-end, cât şi celor care merg în pelerinaj”, a declarat Răcaru.

Blue Air a anunţat, pentru 2016, un avans de 80% al numărului de călători, până la 3,59 milioane.

Compania se apropie de liderul pieţei, Wizz Air, care a înregistrat un avans de doar 23% anul trecut, până la 5,5 milioane de pasageri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.