O înregistrare video în care mai mulţi angajaţi ai unei bănci din China sunt bătuţi cu rigla la fund din cauza performanţelor lor slabe a devenit virală pe Internet, stârnind indignare în mediul online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit imaginilor surprinse cu un telefon mobil, opt angajaţi ai unei bănci din mediul rural sunt loviţi de mai multe ori cu o riglă de lemn, pe o scenă, în timpul unui eveniment organizat de bancă. Imaginile au devenit virale pe o reţea de socializare din China numită Weibo, o versiune a Twitter, scrie CNN.

Una dintre angajate pare să-şi piardă echilibrul în urma loviturilor primite, iar alţi salariaţi se abţin cu greu să nu plângă în faţa unei astfel de umilinţe.

Presa locală a anunţat ulterior că incidentul a avut loc în timpul unui team-building organizat de bancă şi că cel care îi loveşte pe angajaţi este un antrenor motivaţional. Acesta le-a cerut, totodată, angajaţilor să spună care au fost motivele pentru care rezultatele lor au fost slabe.

Se pare că responsabilii băncii respective au anunţat că au iniţiat o anchetă, după ce imaginile au devenit virale pe Internet.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.