Postul de televiziune E! va transmite în direct, duminică noapte, de la ora 01.00, sosirea vedetelor pe covorul roşu la gala premiilor Grammy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Live from the Red Carpet: The 2017 Grammy Awards” va fi găzduită de Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic, care vor lua interviuri în direct nominalizaţilor, prezentatorilor şi celor care vor cânta pe scena galei, informează postul de televiziune.

Emisiunea va fi reluată la E!, luni, de la orele 15.00, 18.00 şi 20.00, marţi, de la ora 17.00, şi miercuri, de la ora 20.00.

Pe 15 februarie, de la ora 22.00, va fi difuzată emisiunea ”Fashion Police: The 2017 Grammy Awards”, unde experţi în modă vor vorbi despre alegerile vestimentare, accesoriile şi apariţiile celebrităţilor, dar şi despre momentele importante ale serii.

Favoriţii celei de-a 59-a gale a premiilor Grammy sunt Beyonce, Rihanna, Justin Bieber, Sia şi Ariana Grande.

Cântăreţii Prince şi George Michael vor fi comemoraţi la gala de decernare a premiilor Grammy 2017, prin intermediul a două recitaluri susţinute în memoria lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.