BBC a anulat o emisiune prezentată de David Baddiel la BBC Radio 4, care a fost criticată de peste 120 de persoane pentru glume referitoare la viaţa sexuală a reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, ce au fost făcute în ziua în care suverana a împlinit vârsta de 90 de ani informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea ”Don’t Make Me Laugh”, creată şi prezentată de David Baddiel, include comentarii ale unor invitaţi pe mai multe subiecte date.

Un episod înregistrat, care a fost difuzat la ora 18.30 în ziua în care regina sărbătorea împlinirea vârstei de 90 de ani, a inclus subiectul ”Regina trebuie să fi întreţinut relaţii sexuale de cel puţin patru ori”.

Printre invitaţi s-a aflat şi actorul de comedie Russell Kane, care a făcut glume despre regină şi soţul ei, ducele de Edinburgh.

BBC a primit peste 120 de reclamaţii despre emisiune, iar conducerea instituţiei, BBC Trust, a decis că invitaţii au făcut comentarii ”personale, intruzive şi înjositoare”.

Ulterior, David Baddiel a cerut scuze pentru secţiunea ofensatoare a emisiunii şi a spus că nu a intenţionat să difuzeze episodul de ziua reginei, ci cu o săptămână mai târziu.

BBC a decis să mute ”Don’t Make Me Laugh” în grilă, de la ora 18.30 la 23.00, dar nu a comentat în privinţa viitorului emisiunii.

Grupul media a hotărât să anuleze emisiunea, dar s-a declarat dispus să lucreze cu David Baddiel şi în viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.