În această toamnă se lansează unica academie din România, Luxury Academy, care pregăteşte specialişti în hair style, make-up, design vestimentar şi consultanţă de imagine. La eveniment vor participa personalităţi internaţionale ale lumii de fashion şi beauty. Luxury Academy oferă certificare unică în România, de consultant de imagine, care poate fi obţinută dupa 2 ani de cursuri şi specializări: hair-style, make-up şi design vestimentar. După 1 an de cursuri la Luxury Academy, orice cursant va fi specialist în domeniul ales.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bazele academiei sunt puse de Aura Anghel,  fashion editor, absolvent al Academiei de Lux din Milano, care lucrează ca şi consultant în imagine în backstage pentru cele mai importante festivaluri europene, cum ar fi Festivalul de la Sanremo şi Festivalul de film de la Cannes, şi în producţia unor show-uri TV cunoscute din Italia.

Costurile cursurilor Luxury Academy vor începe de la: 3.000 €/an.

Din dorinţa de a îmbunătăţi modul în care se raportează publicul larg la propria imagine, dar şi calitatea serviciilor de beauty din România, am creat Luxury Academy, prima academie de top care pregăteşte consultanţi în imagine, cu ajutorul celor mai mari nume din domeniu:

Milo Sabariz, hairstylist la Toni & Guy, profesor la Sheppertonn Studios din Londra, a dezvoltat o tehnică foarte simplă şi eficientă de predare a tunsorii şi a tuturor variantelor sale de hair style numită HAIRCHITEKT.  

Matteo Osso este cel mai temut critic de modă din Italia. Acesta a urmat o carieră în lumea modei, la Milano. Secretar, apoi asistent, Matteo a devenit booker în una dintre cele mai importante academii de modeling din lume, The Fashion Model Management, unde a cunoscut lumea modei şi a fotografiei, declară Aura Anghel.

În urma cursurilor la Luxury Academy, fiecare participant va fi pregătit în zona de marketing şi managementul unui business propriu, va avea şansa de a-şi crea o imagine publică de succes şi de a-şi pune bazele unei afaceri. Vizibilitatea va fi asigurată prin participarea la un reality show TV, care va fi lansat în această toamnă.

Este vorba de un concept nou în România, un concurs de talente pentru cea mai căutată profesie din industria modei şi a spectacolului.  Un prezentator, 20 concurenţi,  numeroase probe şi un premiu: oportunitatea de a-ţi înfiinţa propriul ATELIER DE IMAGINE, sunt elementele cheie ale show-ului Luxury Academy.

Mai multe informaţii pe www.luxuryacademy.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/luxuryacademy.ro/?fref=ts

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.