Liber de contract de când a plecat de la AS Roma în ianuarie, José Mourinho ar putea ajunge lai Fenerbahçe în sezonul viitor. Cel puţin aşa a dezvăluit Aziz Yıldırım, candidat la preşedinţia clubului turc, explicând că s-a întâlnit cu portughezul săptămâna trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Omul de afaceri în vârstă de 71 de ani a explicat că portughezul va a deveni următorul antrenor al lui Fener, dacă va fi ales. "Bătălia noastră este de a face ca Fenerbahçe să crească", a explicat el, înainte de a adăuga: "Trebuie să concurăm, cu antrenori mari. M-am întâlnit pe José Mourinho săptămâna trecută. I-am spus: "Fenerbahçe are nevoie de tine, iar tu ai nevoie de Fenerbahçe". El a luat-o în serios. Dacă vom câştiga (preşedinţia clubului), îl voi numi pe Mourinho. Vom recruta câţi jucători vrea el. A spus că a urmărit meciul Konyaspor-Fenerbahçe, că studiază clubul".

Portughezul este liber de contract de când a părăsit Roma în ianuarie, dar în ultimele săptămâni numele său a fost vehiculat în mod regulat pe lista scurtă a lui Bayern pentru a-i succeda lui Thomas Tuchel în sezonul următor.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.