Jucătoarea de tenis Camila Giorgi, locul 66 WTA, este citată într-o anchetă legată de înşelătorie medicală la Veneţia. Este posibil ca ea să fi beneficiat de un certificat fals de vaccinare împotriva covid-19, relatează presa italiană, potrivit L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înşelătoria la scară largă a fost pusă la cale de medicul Daniela Grillone, care a fost interogată deja de cinci ori de procurori. Ea a afirmat că în 2021 a emis certificate false pentru câteva sute de persoane care sufereau de diverse boli sau aveau alergii, pentru a le “proteja sănătatea”.

Pe lista “clienţilor” se află mai multe personalităţi italiene, între care şi Camila Giorgi. Medicul ar fi emis certificate şi pentru părinţii şi fraţii jucătoarei.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

De asemenea, ar fi obţinut certificate false de vaccinare zeci de poliţişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.