Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că 3 milioane de lei este suma alocată anul acesta pentru sesiunea de finanţări nerambursabile pentru desfăşurarea unor activităţi nonprofit de interes local, pe diverse domenii de activitate, cum ar fi Protecţia mediului înconjurător, Protecţia animalelor, domeniul social, Educaţie, Tineret şi Sport/Cultură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”3 milioane de lei este suma alocată anul acesta pentru sesiunea de finanţări nerambursabile pentru desfăşurarea unor activităţi nonprofit de interes local, pe diverse domenii de activitate, cum ar fi Protecţia mediului înconjurător, Protecţia animalelor, domeniul social, Educaţie, Tineret şi Sport/Cultură”, precizează Nicuşor Dan într-o postare.

El arată că a îmbunătăţit regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile şi am crescut valoarea plafonului maxim de finanţare nerambursabilă/proiect pentru beneficiari (ONG-uri) de la 150.000 lei la 200.000 lei.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Începând cu 2021 am organizat sesiuni de finanţări nerambursabile în urma cărora s-au atribuit 25 contracte, în valoare totală de peste 2,5 milioane lei”, subliniază primarul. Potrivit lui Nicuşor Dan, scopul proiectelor este de a sprijini şi promova activităţile ce vizează protejarea mediului şi a animalelor, de a creşte gradul de conştientizare a cetăţenilor cu privire la aceste probleme, de a propune soluţii sustenabile, cu impact pozitiv asupra calităţii vieţii cetăţenilor din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.