Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024, au fost înregistraţi 1663 de mandatari financiari ai competitorilor electorali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că, la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024, au fost înregistraţi 1663 de mandatari financiari ai competitorilor electorali. Precizăm că activitatea de înregistrare a mandatarilor financiari ai competitorilor electorali a fost finalizată, fiind procesate şi aprobate toate solicitările primite de către AEP”, precizează Autoritatea într-un comunicat oficial.

Astfel, au fost înregistraţi 1643 de mandatari financiari pentru alegerile autorităţilor administraţiei publice locale şi 20 pentru alegerile membrilor din România în Parlamentul European”

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”În urma verificării şi a procesării documentelor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru înregistrarea mandatarilor financiari, au fost alocate codurile unice de identificare ale competitorilor electorali, care vor fi inscripţionate pe materialele de propagandă ce vor fi produse şi utilizate în campania electorală”, menţionează AEP. 

Listele complete ale mandatarilor financiari ai competitorilor electorali la alegerile din 9 iunie 2024 pot fi consultate pe pagina web a Autorităţii Electorale Permanente - www.finantarepartide.ro.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.