Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, va câştiga alegerile şi a precizat că nu vede niciun motiv pentru care alegătorii să îl voteze pe Nicuşor Dan. El a mai adăugat că nu a discutat cu Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la aceeaşi funcţie, de la începutul campaniei şi nu o va face până la finalul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, la Digi 24 cum merge campania electorală în Bucureşti şi cum se descurcă Gabriela Firea.

”S-a intrat într-o logică de normalitate şi vedem că fiecare candidat începe şi îşi prezintă programul politic (…) Din punctul meu de vedere, va câştiga doamna Gabriela Firea Primăria Generală”, a afirmat liderul PSD. 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

El a fost întrebat de ce crede acest lucru.

”De aproape zece ani, locuiesc în Bucureşti. Nu văd niciun motiv de ce l-ar vota pe Nicuşor Dan.  Eu nu văd... pentru cele  25 de bărcuţe.  Mă uitam şi îl invoc iar pe Daniel Băluţă.  A făcut cu UMF-ul, cu Universitatea de Medicină şi Farmacie, parteneriat cuSpitalul Universitar, cu Institutul Nasta. Deci, asta face un manager. Eu n-am auzit de o întâlnire a primarului actual, Nicuşor Dan, cu primarii de sector în ceea ce priveşte Bucureştiul. Bucureşti e capitala României. Are trei milioane de locuitori”, a explicat Ciolacu.

Întrebat dacă are vreun motiv să îl voteze pe Cristian Popescu Piedone, preşedintele PSD a răspuns: ”Nu. Categoric”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă se va retrage Piedone din cursa electorală.  

”Nu, nu ştiu. Eu nu am discutat cu domnul Piedone de când a început campania şi nu o să discut până la sfârşitul campaniei.  Cred că avem o discuţie mult prea empirică, cum împărţim noi voturile. Cred că bucureştenii vor şti cel mai bine cum să voteze, că electorat de dreapta, electorat de stânga. Va fi şi emoţie, fiindcă întotdeauna la Primăria Generală a Capitalei a existat emoţie şi cred că bucureştenii nu vor ţine foarte mare cont cum se împarte electoral, că domnul Burduja împarte cu Nicuşor, dacă creşte Burduja, pierde Nicuşor. Părerea mea că suntem într-un film paralel cu ceea ce îşi doresc bucureştenii. Dar, repet, eu nu văd niciun motiv concret, mie nu mi-a spus nimeni un motiv concret decât să nu votez cu Firea, sau să nu votez cu Piedone, sau să nu votez cu Burduja. Dar un motiv concret să votez cu Nicuşor Dan eu nu am”, a precizat Marcel Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.