Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă la Bacău, întrebat întrebat dacă a văzut panourile pe care scria că ar trebui să le ceară scuze moldovenilor pentru gluma pe care a făcut-o atunci când a spus că Buzău nu e în Moldova, că a fost „o glumă nefericită” şi că preferă, alături de colegii săi, să rămână în istorie cu lucrurile pe care le-a făcut. Liderul PSD a mai precizat că scuzele pentru acea glumă deja le-a transmis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ştiţi foarte bine că e o temă pe care am abordat-o. A fost o glumă nefericită, cu adevărat nereuşită şi poate nu trebuia spusă de către mine, ţinând cont că vremelnic ocup funcţia de prim-ministru. Ce face acest Guvern, Marcel Ciolacu, primul ministru al Guvernului României, ce fac cu Ligia Deca, cu Sandu Rafila, cu Sorin Grindeanu, ce investiţii, pentru prima oară în istoria României s-au direcţionat către Moldova. Eu prefer, alături de colegii mei, să rămân în istorie cu aceste lucruri, nu cu scuze faţă de dumneavoastră. Scuze pentru acea glumă deja mi le-am, le-am transmis”, a declarat Marcel Ciolacu, chestionat sâmbătă dacă a văzut la Bacău panourile pe care scria că ar trebui să le ceară scuze moldovenilor pentru gluma pe care a făcut-o atunci când a spus că Buzău nu e în Moldova.

Acesta a mai spus că este moldovean şi a crescut la Focşani şi Odobeşti. Ciolacu a adăugat că, într-adevăr, tatăl său e din Oltenia şi a fost pilot la Tecuci şi Ianca.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

„Eu sunt moldovean, eu am crescut la Focşani, am crescut la Odobeşti. Fraţii mei s-au născut la Tecuci, despre ce vorbim? Adevărat, tată-i din Oltenia, tata a fost pilot, a fost pe aerodrom la Tecuci, pe urmă a fost pe aerodrom la Ianca. Haideţi să înţelegem, când nu ai nicio realizare, când ai fost ministru şi vei rămâne în istorie că ai furat tablă, când ai venit din Brăila şi vrei să te dai moldovean şi să fii primarul municipiului Bacău şi nu ai nimic ce să arăţi oamenilor, atunci aştepţi ca cineva să facă o glumă nepotrivită, lucru pe care l-am făcut şi îmi cer scuze, şi începi să alimentezi cardul cu bani şi să împingi pe Tiktok”, a conchis preşedintele social-democraţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.