Pelerinii s-au rugat pentru pace şi au cerut pace de la Fecioara Maria de la Şumuleu, la Sfânta Liturghie de la Şumuleu-Ciuc, din sâmbăta Rusaliilor, a afirmat viceprim-ministrul ungar Zsolt Semjén, conform MTI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Partidului Popular Democrat-Creştin, care merge în mod regulat la Şumuleu, a subliniat că credincioşii s-au rugat la Fecioara Maria pentru pace

 „Fie ca ea să ne ajute să avem în sfârşit pace, pentru că acest lucru este în interesul umanităţii şi al nostru, al maghiarilor”, a spus el.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Vicepremierul a subliniat că maghiarii sosiţi la pelerinajul de la Şumuleu au venit din Transilvania, Slovacia, Ucraina, Serbia, Ungaria, din Statele Unite ale Americii şi de pretutindeni.

„Acest lucru ne întăreşte identitatea de maghiari, unitatea noastră şi credinţa noastră creştină”,  a conchis el, subliniind forţa acestei reuniuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.