Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Olt după ce au răpit o femeie de 28 de ani dintr-o locuinţă, cele trei persoane fiind găsite de poliţişti într-un imobil din Balş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au anunţat că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Bobiceşti au reţinut, joi, doi bărbaţi pentru violare de domiciliu, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
“În fapt, la data de 18 octombrie 2023, în jurul orei 11:10, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Bobiceşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ar fi fost luată împotriva voinţei sale de la o locuinţă din comuna Găvăneşti, judeţul Olt, de către un bărbat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, s-ar fi deplasat cu un taxi în comuna Găvăneşti, judeţul Olt, iar împreună cu un bărbat de 45 de ani, din oraşul Balş, ar fi pătruns fără drept într-un imobil, de unde ar fi luat o tânără de 28 de ani, din oraşul Balş, împotriva voinţei sale, pe care ar fi urcat-o în taxi, prin întrebuinţare de ameninţări şi acte de violenţă, plecând într-o direcţie necunoscută”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 
 
Poliţiştii i-au găsit pe cei doi bărbaţi şi pe femeie într-un imobil din Balş. 
 
Cei doi bărbaţi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.