Compania Animawings va efectua nouă zboruri pe săptămână de la Iaşi către Bucureşti, începând cu 15 septembrie, preţul biletelor pornind de la 35 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele au fost puse deja în vânzare pe site-ul companiei.

Vor fi două curse tur-retur ale companiei Animawings între Iaşi şi Bucureşti în zilele de luni, miercuri şi vineri (la orele 8.45 şi 20.40) şi un zbor marţi, joi şi duminică (ora 20.40).

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Decolările de pe Otopeni în zilele cu două zboruri sunt programate la orele 7.05 şi 19.00, iar în zilele cu un singur zbor avioanele vor decola din Capitală la ora 19.00.

Tot de la jumătatea lunii septembrie, Animawings va introduce curse directe de la Bucureşti spre Cluj Napoca (cinci pe săptămână) şi spre Oradea (şase pe săptămână).

Preţurile biletelor pe ruta Iaşi-Bucureşti pornesc de la 35 de euro pe sens, în timp ce pentru Cluj Napoca-Bucureşti preţurile încep de la 38 de euro pe sens. Pe ruta Oradea-Bucureşti preţurile biletele pornesc de la 25 de euro pe sens.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.