Complexul pentru sport şi agrement Lacul Binder din Sibiu se redeschide, miercuri, pentru sezonul cald. Aici se pot practica diferite sporturi nautice, se pot face plimbări şi pot fi folosite gratuit terenurile de volei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru că urmează minivacanţa de 1 mai şi de Paşti şi pentru că temperaturile sunt ridicate, am decis să deschidem de la 1 mai întreg Complexul, atât pentru practicarea sporturilor nautice, cât şi plaja cu şezlonguri, locul de joacă plutitor şi terenurile de volei de pe plajă. Sibienii, dar şi turiştii care ne vizitează oraşul în această perioadă, sunt aşteptaţi aici pentru a-şi petrece timpul liber”, a afirmat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

FOTO: Primăria Sibiu
FOTO: Primăria Sibiu

La Lacul Binder se pot practica sporturi nautice: wakeboarding, schi nautic, stand up paddle boarding şi caiac. Echipamentul poate fi închiriat din complex. Instalaţia de transport pe cablu pentru wakeboarding şi ski nautic este singura de acest tip din Transilvania din punct de vedere al lungimii cablului, au arătat reprezentanţii Primăriei Sibiu.

De asemenea, se pot face plimbări pe aleile care înconjoară lacul şi relaxare pe pontoane şi pe plaja verde şi pot fi folosite şezlongurile de pe plajă. 

În plus, cele două terenuri de volei de pe plajă pot fi utilizate gratuit.

Complexul este deschis de marţi până duminică, de la ora 10.00 la ora 20.00, iar pentru plimbare se poate intra până la ora 23.00. Prin excepţie, duminică, 5 mai, prima zi de Paşti, Complexul va fi închis, urmând însă să fie deschis luni, 6 mai.

Tarifele pot fi consultate aici: https://laculbinder.ro/preturi/.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.