Prim-ministrul Marcel Ciolacu a vizitat, luni după-amiază, şantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa Corneliu Ştefan, care l-a însoţit pe şeful Guvernului. Proiectul de modernizare a celor 21,4 kilometri ai drumului implică o investiţie de circa 242 milioane lei şi prevede şi construirea a patru poduri noi, reabilitarea altor trei şi amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părţi, a mai explicat preşedintele CJ Dâmboviţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi, alături de premierul României, Marcel Ciolacu, am mers pe şantierul lucrărilor de extindere la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu. Este important să menţionăm că proiectul de modernizare a celor 21,4 km ai drumului a fost posibil datorită sprijinului decisiv al Guvernului României, condus de Marcel Ciolacu, şi al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Investiţia, aşteptată din 2007 de întreg judeţul, se ridică la aproximativ 242 de milioane de lei şi prevede, de asemenea, construirea a patru poduri noi, reabilitarea altor trei, dar şi amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părţi”, a scris Corneliu Ştefan, luni pe Facebook.

El a mai spus că, tot cu susţinerea Guvernului, în perioada următoare, vor începe şi lucrările de extindere la patru benzi a celor 44 de km ai drumului naţional DN71 Bâldana-Târgovişte. Valoarea proiectului este aici de un miliard de lei.

„Nu în ultimul rând, avem semnat contractul de proiectare şi execuţie prin care vom moderniza cei 58,8 km ai drumului naţional DN71, care leagă Târgoviştea de Sinaia. Modernizarea celor peste 124 km de drumuri naţionale care străbat judeţul Dâmboviţa se ridică la aproximativ 535 de milioane de euro, iar impactul economic va fi unul major”, a conchis Ştefan.

 

 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.