Mai mulţi activişti din cadrul platformei Corupţia Ucide protestează, sâmbătă după amiază, în faţa Palatului Cotroceni, ei transmiţând mesaje critice la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mai multe persoane participă, sâmbătă după amiază, la un flash mob în faţa Palatului Cotroceni din Capitală. 
Acestea protestează faţă de acţiuni ale preşedintelui Klaus Iohannis, criticându-l pe acesta pentru deciziile de secretizare a costurilor deplasărilor, pentru decizia de a gira alianţa dintre PSD şi PNL şi pentru promulgarea legii care prevede că cei care fac evaziune fiscală în cuantum de până la un milion de euro pot scăpa doar cu amenda, în anumite condiţii. 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
 Protestatarii afişează un banner pe care este imaginea preşedintelui Klaus Iohannis, alături de mesajul ”Raport de mandat / M-am plimbat / V-am trădat / Furtul l-am legalizat. Semnat - Klaus Milion Iohannis”.
 
„Dacă până la expirarea unui termen de maximum 30 zile de la finalizarea controlului efectuat de organele competente, în urma căruia se individualizează un prejudiciu datorat bugetului general consolidat de până la 1.000.000 euro, prejudiciul majorat cu 15% din valoarea acestuia, la care se adaugă dobânzile şi penalităţile, este acoperit integral, prin plată efectivă, fapta nu se pedepseşte”, este una dintre prevederile actului normativ criticat intens de USR.
 
 

 
Participanţii anunţă că un nou protest va avea loc duminică, tot la Palatul Cotroceni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.