Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri că va merge într-o vizită în Turcia, pe 21 mai, la invitaţia preşedintelui Erdogan, el arătând că Turcia este partenerul comercial cel mai important non UE al ţării noastre şi cu ocazia acestei vizite, după foarte mult timp de când avem Parteneriatul strategic cu Turcia, vom avea şi prima şedinţă de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a declarat la Constanţa că în data de 21 mai va efectua o vizită în Turcia, la invitaţia preşedintelui Erdogan.

”România şi Turcia au un Parteneriat strategic. În orice parteneriat strategic există o componentă de şedinţe comune de Guvern”, a precizat premierul.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Marcel Ciolacu a arătat că, mai mult, Turcia este partenerul comercial cel mai important non UE al ţării noastre.

”Sunt ferm convins că, cu ocazia acestei vizite, după foarte mult timp de când avem Parteneriatul strategic cu Turcia, vom avea şi prima şedinţă de Guvern", a mai declarat premierul Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.