Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre atacurile dintre liderii PNL şi PSD, în campania electorală, că nu crede că trebuie să vorbim de atacuri şi disensiuni în interiorul coaliţiei. Putem să vedem că se desfăşoară campania în limite normale, fără să se depăşeasă linia roşie, a mai spus preşedintele PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu cred că aici trebuie să vedem partea aceasta de competiţie. Nu le-aş denumi atacuri. Nu cred că trebuie să vorbim de atacuri şi disensiuni în interiorul coaliţiei”, a spus preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă a adăugat că ”putem să vedem că se desfăşoară campania în limite normale, fără să se depăşeasă linia roşie, cum se spune”.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”E nevoie în continuare să avem o abordare a campaniei electorale prin care să le lăsăm oamenilor”, a subliniat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.