Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat marţi că aproape 300 de fugari pe care statul român a reuşit să-i întoarcă în ţară de la începutul anului. Ea a precizat că astăzi ajunge în România un infractor extrem de periculos, Ghinea Marius Liviu, condamnat pentru trafic cu minori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La momentul acesta sunt aproape 300 de fugari pe care statul român a reuşit să-i întoarcă în ţară de la începutul anului până acum", a declarat ALina Gorghiu, după şedinţa de Guvern. 

"De asemenea, vreau să vă spun că astăzi vom avea pe teritoriul României şi va ajunge în sistemul penitenciar românesc un infractor extrem de periculos, numele lui este Ghinea Marius Liviu. În scurtă vreme va ateriza în România”, a mai anunţat ministrul.

Alina Gorghiu a precizat că este vorba despre o persoană condamnată în România la închisoare pentru o infracţiune extrem de gravă, şi anume trafic de minori.

”Este un infractor extrem de periculos, un om nociv, care a traumatizat pe viaţă copii, a frânt destine şi a nenorocit familii întregi. De aceea am simţit nevoia să vă vorbesc despre acest fugar condamnat, repet, de instanţele din România la 10 ani de închisoare cu executare pentru că de foarte multe ori discutăm despre fugari cu nume celebre condamnaţi pentru mult mai puţin şi uităm să discutăm despre infractori extrem de periculoşi care abuzează sexual minori, care abuzează sexual tineri şi care sunt condamnaţi pentru infracţiuni de viol şi trafic de persoane", a arătat Alina Gorghiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.