Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, despre Ordonanţa de urgenţă prin care 10% din valoarea creditelor bugetare şi de angajament se duc la Fondul de rezervă, că nu a rămas Guvernul fără bani, ci îi direcţionează ca să menţină acest ritm de investiţii, el arătând că este mecanismul pe care l-au folosit şi anul trecut şi care a fost declarat constituţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat la Braşov despre ordonanţa de urgenţă prin care 10% din valoarea creditelor bugetare şi de angajament se duc la fondul de rezervă al Guvernului.

Ciolacu a precizat că este mecanismul pe care l-au folosit şi anul trecut şi care a fost declarat constituţional. Întrebat dacă a rămas Guvernul fără bani, premierul a răspuns:”Nu a rămas Guvernul fără bani, îi direcţionăm ca să menţinem acest ritm de investiţii”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Dimpotrivă, faţă de anul trecut, avem încasări mai mari cu 25 de miliarde. Faţă de tot restul istoriei României, pentru prima oară în patru luni s-au investit 41 de miliarde, în patru luni de zile. Şi ca să menţinem acest ritm, s-a creat acest mecanism, din punctul meu de vedere foarte corect”, a mai afirmat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.