Ioana Milculescu & Electro Affair: The Tour este o continuare a efortului pe care artiştii implicaţi în acest proiect l-au depus în cadrul glo™ Creative Camp 2022 - A project by Electric Castle, tabăra unică de creaţie muzicală existentă în România, dar şi în cadrul performance-ului pe care l-au avut la festivalul Electric Castle din Cluj-Napoca, în anul 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aducând o energie nouă proiectului pe care au avut ocazia să-l perfecţioneze în orele petrecute în studiourile de înregistrări, artiştii vor porni într-un turneu care va avea loc în 5 oraşe din ţară: Timişoara (10 mai, Pixel), Cluj-Napoca (11 mai, /Form Space), Alba-Iulia (17.05, Club Hideout - Spaţiile RYMA), Iaşi (19.05, Underground Pub) şi Bucureşti (07.06, Club Guesthouse).

Cunoscută pentru asocierea ei cu Subcarpaţi, Ioana Milculescu şi-a dezvoltat de-a lungul timpului un stil unic, care reactualizează elementele de folclor folosite prin asocierea cu beat-uri de rap, hip-hop sau old school breakbeats. Participarea la glo™ Creative Camp în 2022 i-a oferit o oportunitate de a se dezvolta artistic, într-un mediu creativ, sub îndrumarea lui Bean MC (Subcarpaţi). Acest lucru s-a concretizat în susţinerea primului ei concert live pe Main Stage-ul de la Electric Castle 2023 şi în organizarea prezentului turneu, dedicat lansării albumului de debut  I Mare de la Ioana.

La rândul lor, proiectul Electro Affair a luat contur în aceeaşi tabără, sub atenţia şi îngrijirea lui Cesar Merveille, un DJ şi producător din Berlin, recunoscut în industrie pentru ingeniozitatea şi profesionalismul cu care îşi creează producţiile, şi a continuat prin grija producătorilor muzicali Herodot şi Melak, ajungând astfel la formula din prezent: Cosima Opârtan (cunoscută ca Von Bülove), Bogdan Şurariu, Norbert Halmagyi (Nopame), Demeter Szabolcs, Hisham Elhassan, Melak (Nopame) şi Herodot. 

După un performance susţinut la Electric Castle în 2023, artiştii şi-au perfecţionat producţiile şi, acum, revin pe scenele cluburilor din ţară cu un act artistic unic ca prezenţă muzicală, ce include live singing, performance cu instrumente şi armonizare cu elemente din techno prinzând formă în albumul lor de debut, Palindrome.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare începând cu 20 aprilie, pe site-ul livetickets.ro.

***

Toate acestea au fost realizate prin concretizarea glo Creative Camp - A project by Electric Castle - care a avut prima ediţie în 2021. Încă de la început, glo™ şi-a propus prin acest proiect să construiască un cadru de inspiraţie şi mentorat relaxat şi creativ, prin care artiştii cu potenţial, dar aflaţi la început de drum, să beneficieze de instrumentele, sprijinul şi îndrumarea necesare pentru ca arta lor să se dezvolte.

*glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conţin nicotină, o substanţă ce creează dependenţă. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.