Şapte persoane au murit vineri, după ce un autobuz cu aproximativ 20 de pasageri la bord a căzut în râul Moika, în centrul oraşului Sankt Petersburg, al doilea cel mai important oraş din Rusia, potrivit unui nou bilanţ prezentat de către autorităţi, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Numărul persoanelor decedate în urma căderii unui autobuz în râul Moika a crescut la şapte”, anunţă vineri seara Comitetul rus de anchetă.

O anchetă penală a fost deschisă, anunţă comitetul.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”ACCIDENT RUTIER”

Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă a anunţat anerior trei morţi, patru persoane în ”moarte clinică” şi doi răniţi grav, evocând pe Telegra, un ”accident rutier”.

Potrivit ministerului, operaţiuni de salvare cu scafandri s-au încheiat vineri seara.

Scafandri au ataşat curele, cu care vehiculul a fost scos din apă.

Potrivit poliţiei locale, autobuzul a lovit balustrada unui pod peste Maika, în centrul Sankt Petersburgului, în timp ce avea aproximativ de persoane la bord.

Imagini surprinse de camere de supraveghere, difuzate de mai multe publicaţii ruse, arată cum vehiculul face un viraj, loveşte o maşină şi intră în balustrada podului, după care cade în bot în câteva secunde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.