Un accident a avut loc, marţi, în zona şantierului centurii de sud a Timişoarei, unde un muncitor care traversa drumul, la intrarea în localitatea Moşniţa Nouă, a fost lovit de o autoutilitară, el fiind în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul a fost lovit în cap cu oglinda autoutilitarei.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
Un echipaj SMURD a intervenit rapid în zona accidentului, l-a preluat pe muncitor şi l-a transportat de urgenţă la spital, în Timişoara, în stare gravă.
 
”Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a condus o autoutilitară pe Calea Buziaşului dinspre Timişoara înspre Moşniţa Nouă, iar la un moment dat a acroşat cu oglinda dreaptă un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care se afla pe marginea drumului public. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 58 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Timiş.
 
În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.