Jandarmii au găsit, miercuri, 27 de plicuri cu substanţe interzise, ascunse în pachete de ţigări, în maşina unui şofer al al unei companii de ridesharing din Alba-Iulia. Au mai fost găsiţi bani, bărbatul fiind predat Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 1 mai a.c., în jurul orei 17.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, aflaţi în timpul unei misiuni de patrulare în municipiul Alba Iulia, au observat într-o parcare un şofer al unei companii de ridesharing al cărui comportament le-a atras atenţia. Jandarmii l-au legitimat şi întrucât comportamentul acestuia ridica suspiciuni, au efectuat un control al maşinii în care au descoperit 27 de plicuri cu substanţă albă-cristalină, ascunse în două pachete de ţigări”, a transmis, miercuri, Jandarmeria Română.

Sursa citată a precizat că, la controlul corporal, jandarmii au mai descoperit asupra bărbatului suma de 2.000 de lei şi un telefon.

”Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri)”, au mai transmis jandarmii.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Alba în vederea continuării cercetărilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.